​​Bahn Malerservice har ekspertisen – så hvis du har opgaven, så lad os høre om den​

Maling af trappeopgang med et flot resultat

Trænger trappeopgangen til at blive malet?

Trænger trappeopgangen i firmabygningen eller i etagebyggeriet til at blive malet, og leder du i den forbindelse efter et alsidigt og erfarent malerfirma, der kan varetage opgaven? Så lad os hos Bahn Malerservice hjælpe til.

Vi har 16 års erfaring med blandt andet maling af trappeopgang, og vi er en del af FB Byg & Entreprise, hvilket betyder, at du er garanteret et flot resultat til den aftalte tid – og altid med de mest effektive metoder og nyeste maskiner inden for sprøjtemaling.

Vi tilbyder maling af trappeopgang for både privatpersoner og forskellige former for erhvervskunder. Fra vores base i Køge kører vi blandt andet ud til opgaver i Solrød Strand, Herfølge og andre omkringliggende områder.

Trappeopgangen er med til at danne førstehåndsindtrykket

En trappeopgang i et etagebyggeri, hvad enten der er tale om en boligforening eller en firmabygning, er noget af det første, man som gæst eller kunde bliver mødt af. Derfor er det med til at danne et førstehåndsindtryk af virksomheden eller de beboere, der bor i bygningen.

Fremstår trappeopgangen ikke, som du ønsker den, så står vi klar til at sikre et professionelt resultat. Vi har mange års erfaring inden for vores fag, og vi tilbyder kompetent rådgivning og vejledning, således at vi sammen kan sikre os, at du får en indbydende trappeopgang, der sender det rigtige signal til dine kunder, beboere eller gæster.

Vi værdsætter et personligt samarbejde med vores kunder

Vi er en virksomhed, der sætter stor pris på at have et personligt samarbejde med vores kunder. Det er vigtigt for os altid at inkludere vores kunder i vores arbejdsprocesser, således at vi sammen kan opnå et tilfredsstillende resultat for alle parter. Din tilfredshed med det endelige resultat er altafgørende for os.

Få professionel hjælp til maling af trappeopgang

At gå i gang med selv at male en trappeopgang kan være et stort arbejde, og med vores hjælp kan du være helt sikker på, at du får et både flot og indbydende resultat til den aftalte tid. Vi tilbyder maling af trappeopgang for både private og erhverv i blandt andet Solrød Strand, Køge, Herfølge og omegn. 

Få et uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi bestræber os på at vende tilbage indenfor 24 timer.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide kontaktformularer? Giv os et kald på 60 67 75 24 eller skriv en mail til flemming@bahnmalerservice.dk

Kontaktinfo

Ølsemaglevej 1B, 4600 Køge

T: 60 67 75 24
​E: flemming@bahnmalerservice.dk

Om os

Bahn Malerservice påtager sig alt indvendigt og udvendigt malerarbejde for private såvel som erhvervskunder på hele Sjælland.

Vi er en del af FB Byg & Entreprise.

Fb Byg & Entreprise ApS |  CVR. NR: 41299797