​​Bahn Malerservice har ekspertisen – så hvis du har opgaven, så lad os høre om den​

Epoxygulv er et populært valg i private hjem og erhvervslokaler

Ønsker du et særligt holdbart, modstandsdygtigt og slidstærkt gulv?

Et epoxygulv er i dag en utrolig populær løsning i både private hjem og virksomheder, og en god løsning hvis du ønsker fugefri gulve. Er du en af dem, der kunne tænke sig at få lagt et epoxygulv i sin garage, bolig eller i sine virksomhedslokaler, så står vi hos Bahn Malerservice klar til at hjælpe dig.

Vi har 16 års erfaring inden for malerfaget, og vi løser blandt andet opgaver for kunder i Herfølge, Køge, Karlslunde, Solrød Strand og omegn. Skal vi også lægge dit nye gulv i epoxy?

Hvad er fordelene ved fugefri gulve?

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge et epoxygulv, hvis det er blevet tid til en ny gulvbelægning. Af fordele ved epoxy kan blandt andet nævnes:

  • Du får fugefri gulve, der er meget nemt at rengøre
  • Du får et gulv med en utrolig god holdbarhed
  • Du får et skridsikkert gulv
  • Du får et gulv med en meget høj slidstyrke

Få et uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi bestræber os på at vende tilbage indenfor 24 timer.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide kontaktformularer? Giv os et kald på 60 67 75 24 eller skriv en mail til flemming@bahnmalerservice.dk

Et epoxygulv har en glat overflade uden fuger, hvilket gør, at gulvet er meget let at rengøre. Det er resistent over for bakterier, og så er det også modstandsdygtigt over for slag, ridser og sprækker. Samtidig er det designet til at kunne holde til lidt af hvert, hvorfor det er en særlig fordelagtig gulvtype på værksteder, men også i hjemmet. Hverken olie, benzin, sæbe eller blegemiddel vil sætte sine spor.​

Hvad koster et epoxygulv?

Hvor meget det koster at få lagt et fugefrit epoxygulv afhænger af en række forskellige faktorer. Vores priser afhænger blandt andet af, hvor mange kvadratmeter gulv du kunne tænke dig at få belagt med epoxy, og hvilken gulvtype du har i dag.

Uanset om du har en stor eller en lille opgave til os, tilbyder vi altid en konkurrencedygtig pris, ligesom vi udfører arbejdet i højeste kvalitet. Du kan således være sikker på, at du får et flot og ikke mindst holdbart epoxygulv, når du vælger os til at stå for arbejdet.

Skal vi udarbejde et uforpligtende tilbud til dig? Så er du velkommen til at kontakte os.​

Kontaktinfo

Ølsemaglevej 1B, 4600 Køge

T: 60 67 75 24
​E: flemming@bahnmalerservice.dk

Om os

Bahn Malerservice påtager sig alt indvendigt og udvendigt malerarbejde for private såvel som erhvervskunder på hele Sjælland.

Vi er en del af FB Byg & Entreprise.

Fb Byg & Entreprise ApS |  CVR. NR: 41299797