​​Bahn Malerservice har ekspertisen – så hvis du har opgaven, så lad os høre om den​

Om Bahn Malerservice

Hos Bahn malerservice vil vi fremstå som et Kvalitetsbevidst virksomhed, med højt service niveau der levere Kvalitets arbejde til konkurrencedygtige priser og overholder alle aftalte betingelser samt leveringtider.

Som ekstra levere vi også mure arbejde-reparationer ,da der tit kan forekomme i en renovering, det forkorter bygge perioen og koordineringen

Jeg er Flemming Bahn, og siden 2007 har jeg kørt firmaet Bahn Malerservice. Jeg har selv 16 års erfaring fra faget, vi er et mindre malerfirma men klare også store opgaver​

Referencer

Som reference kan jeg blandt andet nævne Autohjørnet i Køge- JL Hydrauli – Simple solution – Dandiag – DAB afd 1810 Gullandsgården.

Din garanti for kvalitetsarbejde

For mig er det meget tilfredsstillende altid at efterlade en flot resultat . Det er mit drive og min arbejdsglæde at kunden er tilfreds med det færdige arbejde. Så hvis du står med en maleropgave, du gerne vil have løst, skal du ikke tøve med at kontakte mig. Jeg garanterer kvalitet til tiden.

Få et uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi bestræber os på at vende tilbage indenfor 24 timer.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide kontaktformularer? Giv os et kald på 60 67 75 24 eller skriv en mail til flemming@bahnmalerservice.dk

Kontaktinfo

Ølsemaglevej 1B, 4600 Køge

T: 60 67 75 24
​E: flemming@bahnmalerservice.dk

Om os

Bahn Malerservice påtager sig alt indvendigt og udvendigt malerarbejde for private såvel som erhvervskunder på hele Sjælland.

Vi er en del af FB Byg & Entreprise.

Fb Byg & Entreprise ApS |  CVR. NR: 41299797