​​Bahn Malerservice har ekspertisen – så hvis du har opgaven, så lad os høre om den​

PU-gulv – fugefrit, rengøringsvenligt og slidstærkt

​Vi maler og lægger gulve i højeste kvalitet

​Skal du have lagt et PU-gulv? Så står vi klar til at lægge gulvet for dig. Hos Bahn Malerservice tilbyder vi en bred vifte af malerarbejde, herunder maling af gulve. Vi kan for eksempel lægge et polyurethan-gulv i dit hjem eller i din virksomhed.

Vi har 16 års erfaring med malerarbejde, og vi maler og lægger gulve i højeste kvalitet. Vi løser opgaver for privat- og erhvervskunder i blandt andet Køge, Karlslunde, Solrød Strand, Herfølge og mange andre steder på Sjælland.

Polyurethan er behageligt og lyddæmpende

​Flere og flere vælger at få et polyurethan-gulv (der også kaldes for et PU-gulv) i stedet for et linoleumsgulv eller et vinylgulv. Polyurethan er ligesom epoxy slidstærkt og har en stor belastningsevne. Samtidig er det fugefrit og rengøringsvenligt, og du kan vælge imellem mange forskellige farver.

Fordelen ved at vælge polyurethan frem for epoxy er, at epoxy ikke er 100 procent UV-stabilt, og at polyurethan er blødere og mere fleksibelt. Den bløde belægning giver et behageligt underlag og en høj gangkomfort, ligesom det har en lyddæmpende effekt på for eksempel fodtrin med videre.

Få et uforpligtende tilbud på et nyt PU-gulv

​Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om fordele og ulemper ved de forskellige gulvtyper, og vi tilbyder samtidig råd og vejledning. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer, og du kan altid forvente konkurrencedygtige priser. Vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud på et nyt PU-gulv.

Få et uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi bestræber os på at vende tilbage indenfor 24 timer.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide kontaktformularer? Giv os et kald på 60 67 75 24 eller skriv en mail til flemming@bahnmalerservice.dk

Kontaktinfo

Ølsemaglevej 1B, 4600 Køge

T: 60 67 75 24
​E: flemming@bahnmalerservice.dk

Om os

Bahn Malerservice påtager sig alt indvendigt og udvendigt malerarbejde for private såvel som erhvervskunder på hele Sjælland.

Vi er en del af FB Byg & Entreprise.

Fb Byg & Entreprise ApS |  CVR. NR: 41299797