​​Bahn Malerservice har ekspertisen – så hvis du har opgaven, så lad os høre om den​

Spartling af væg, loft og gulv

Vores spartelarbejde danner grundlag for en flot finish

Uanset om du skal have malet vægge eller lofter, opsat tapet eller filt eller udbedret revner og ujævnheder, så anbefaler vi altid at starte med at få udført professionel spartling. Det skyldes, at det er det indledende spartelarbejde, der danner grundlag for at sikre en flot finish, uanset hvilken maleropgave du skal have udført.

Hos Bahn Malerservice har vi 16 års erfaring inden for malerfaget, og vi benytter altid de nyeste maskiner inden for sprøjtespartling såvel som sprøjtemaling. Vi ved derfor, hvad der skal til for at opnå en korrekt og ikke mindst glat spartling, så overfladen er klar til den efterfølgende behandling. Vi tilbyder både spartling af væg, loft og gulv for private og erhverv i Køge, Herfølge, Solrød Strand og omegn.

Vi udfører spartling i forbindelse med mange forskellige opgaver

Vi kan blandt andet tilbyde spartling af gipsloft eller gipsvæg, ligesom vi også kan tilbyde kabespartel af vægge samt flydespartling af gulve.

Vores spartelarbejde udføres både i forbindelse med:

  • Indvendigt og udvendigt malerarbejde
  • Opsætning af filt og væv
  • Opsætning af tapet

Skal der opsættes gipsplader på vægge eller lofter, så er det nødvendigt at spartle mellem pladerne, inden der bliver opsat filt eller væv, og inden der bliver malet. Dette er for at sikre et flot og ensartet resultat. Det samme gør sig gældende, hvis der skal opsættes tapet på væggen, eller hvis væggene eller lofterne blot trænger til at blive malet. For at sikre en jævn overflade er det vigtigt, at eventuelle huller, revner og andre ujævnheder bliver glattet ud ved hjælp af spartling.

Få kompetent rådgivning og vejledning

Der kan være mange forskellige muligheder, når der skal udføres malerarbejde, hvad enten det er indvendigt eller udvendigt. Derfor står vi altid klar med kyndig rådgivning og vejledning, så vi sammen kan sikre os, at du får lige netop det resultat, som du kunne tænke dig, og som du forventer.

Vi går højt op i vores kunders tilfredshed, og derfor sætter vi en ære i at lytte til vores kunders ønsker og behov, levere høj kvalitet til den aftalte tid samt at involvere kunderne i hele processen fra start til slut.

Få et uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi bestræber os på at vende tilbage indenfor 24 timer.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide kontaktformularer? Giv os et kald på 60 67 75 24 eller skriv en mail til flemming@bahnmalerservice.dk

Kontaktinfo

Ølsemaglevej 1B, 4600 Køge

T: 60 67 75 24
​E: flemming@bahnmalerservice.dk

Om os

Bahn Malerservice påtager sig alt indvendigt og udvendigt malerarbejde for private såvel som erhvervskunder på hele Sjælland.

Vi er en del af FB Byg & Entreprise.

Fb Byg & Entreprise ApS |  CVR. NR: 41299797