​​Bahn Malerservice har ekspertisen – så hvis du har opgaven, så lad os høre om den​

Maling af trappeopgang i alle typer ejendomme

​Vi leverer malerarbejde i højeste kvalitet

​Er det ved at være tid til maling af trappeopgang? Så lad os male opgangen for dig. Hos Bahn Malerservice udfører vi stort set alle former for malerarbejde, og vi maler også opgange i erhvervs- og boligejendomme samt alle andre typer ejendomme.

Vi har 16 års erfaring inden for faget, og vi anvender naturligvis de mest effektive metoder og redskaber. Derfor kan du altid forvente resultater i højeste kvalitet. Vi løser opgaver i blandt andet Køge, Karlslunde, Herfølge, Solrød Strand og alle andre steder på Sjælland.

Vi hjælper med at skabe det gode førstehåndsindtryk

​Man danner det første indtryk af en bolig eller en virksomhed, når man er på vej op i trappeopgangen. Det gælder valg af farver, materialer og eventuel udsmykning. Men det gælder også tilstanden. En misligholdt opgang giver et kedeligt førstehåndsindtryk.

Vi tilbyder alle former for maling af trappeopgang. Det kan være alt fra en mindre vedligeholdelsesopgave til en større istandsættelse. Det kan også være, at du blot ønsker nogle nye farver. Vi tilbyder professionel rådgivning, og vores erfarne håndværkere sikrer efterfølgende et flot og solidt resultat, så opgangen igen kan give et godt indtryk til besøgende.

​Kontakt os for at få et tilbud på maling af trappeopgang

​Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere, og vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven. Vi tager også gerne en snak om dine behov og dine forventninger til malerarbejdet. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på den ønskede maling af trappeopgang.

Få et uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi bestræber os på at vende tilbage indenfor 24 timer.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide kontaktformularer? Giv os et kald på 60 67 75 24 eller skriv en mail til flemming@bahnmalerservice.dk

Kontaktinfo

Ølsemaglevej 1B, 4600 Køge

T: 60 67 75 24
​E: flemming@bahnmalerservice.dk

Om os

Bahn Malerservice påtager sig alt indvendigt og udvendigt malerarbejde for private såvel som erhvervskunder på hele Sjælland.

Vi er en del af FB Byg & Entreprise.

Fb Byg & Entreprise ApS |  CVR. NR: 41299797