​​Bahn Malerservice har ekspertisen – så hvis du har opgaven, så lad os høre om den​

Gulvafslibning​

Bahn Malerservice vinder ofte på, at vi både kan klare gulvafslibningen og malerarbejdet. Så kan du nøjes med at ringe til én. Vi har erfaringen og kan effektivt slibe og efterbehandle dine gulve med et professionelt resultat til følge. Hvis du er i gang med en større renovering, står vi naturligvis også for alt det øvrige malerarbejde, du ønsker udført i samme ombæring.

Gulvslibning er en opgave, hvor det godt kan betale sig at få en professionel til at udføre arbejdet. Både hvad angår resultatet og tidsforbruget. Bahn Malerservice arbejder hurtigt, effektivt og professionelt med de nyeste maskiner, så dit gulv bliver jævnt og så godt som nyt. Vi sørger naturligvis også for den optimale efterbehandling, så gulvet får præcist det udtryk, du sigter efter. Der er mange muligheder, og vi rådgiver dig gerne om de forskellige produkters effekt og vedligeholdelse.

Vi afsliber gulve for både private og erhvervskunder på hele Sjælland, hvis det giver mening for både os og kunden, at vi kører efter opgaven. Vi har hjemme på Køge-egnen, så København, Midtsjælland og Sydsjælland ligger lige for.​

Få et uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi bestræber os på at vende tilbage indenfor 24 timer.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide kontaktformularer? Giv os et kald på 60 67 75 24 eller skriv en mail til flemming@bahnmalerservice.dk

Kontaktinfo

Ølsemaglevej 1B, 4600 Køge

T: 60 67 75 24
​E: flemming@bahnmalerservice.dk

Om os

Bahn Malerservice påtager sig alt indvendigt og udvendigt malerarbejde for private såvel som erhvervskunder på hele Sjælland.

Vi er en del af FB Byg & Entreprise.

Fb Byg & Entreprise ApS |  CVR. NR: 41299797